| Unusual Sasha Geldi.... | |
|
+3Aguilera'm ..Xtina.. Unusual Sasha 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Unusual Sasha Stripped Hayranı!
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 32 Nerden : beyoncenin doğduğu yerden İş/Hobiler : müzik dinlemek ,kitap okumak, voleybol oynamak,dans etmek Lakap : Juju Ruh Hali : Kayıt tarihi : 11/06/09
| Konu: Unusual Sasha Geldi.... Perş. Haz. 11, 2009 3:08 pm | |
| merhaba arkadaşlar adım Dilek.16 yaşındayım ve sitelerde çok tanınmış kişiyimdir .koyu bir Beyonce hayranıyım.beğendiğim ünlüler ise Taylor Lautner Rihanna Fergie C.Ronaldo Shakira Christina Aguilera Aaliyah Mariah Carey vs vs geliyor işte.FB ve Manchester Unitedlıyımda.umarım iyi anlaşırız:D | |
|
| |
..Xtina.. Moderatör
| Konu: Geri: Unusual Sasha Geldi.... Perş. Haz. 11, 2009 3:52 pm | |
| Hoşgeldin canım (: Anlaşırız merak etme (: Ben de Aleyna.. | |
|
| |
Aguilera'm C.a.n.d.y.X.t.i.n.a
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 27 Nerden : Anadolunun bagrından :) İş/Hobiler : voleybol ,dans ,kitap pcde şarkı söylemek Lakap : jaqueline,walevska Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/06/09
| Konu: Geri: Unusual Sasha Geldi.... Perş. Haz. 11, 2009 4:18 pm | |
| hoşgeldin bende ersan ........ | |
|
| |
Aguilera Babe Xtina.Turkey.Fanı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 İş/Hobiler : Christina , Forumlarla uğrasmak... vs. Lakap : allore xD Can'ın deyimiyle xD Ruh Hali : Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Unusual Sasha Geldi.... Cuma Haz. 12, 2009 12:17 am | |
| Hoşgeldin Canım (: Ben de Alara Tanıstıgımıza memnun oldum. İyi vakit gecireceğinden şüphen olmasın (: Önemli olan Xtina FanLarının bir araya toplanması öyle değil mi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 32 Nerden : beyoncenin doğduğu yerden İş/Hobiler : müzik dinlemek ,kitap okumak, voleybol oynamak,dans etmek Lakap : Juju Ruh Hali : Kayıt tarihi : 11/06/09
| Konu: Geri: Unusual Sasha Geldi.... Cuma Haz. 12, 2009 10:23 am | |
| hepinize çok teşekkür edrim çok güzel bir siteye sahibiz | |
|
| |
Christina.Fanatic Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 668 Yaş : 30 İş/Hobiler : christina ve shakirayla ilgili herşey:d Ruh Hali : Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: Unusual Sasha Geldi.... Cuma Haz. 12, 2009 1:12 pm | |
| Hoşgeldin canım..Ben Deniz.. Tanıtımına baklırsa çok iyi anlaşacağız.. Ben koyu bir Shaki ve xti fanıyım..Beyonceyi de çok seeverim. Tanıştığımıza memnun oldum.. İyi forumlar.. | |
|
| |
AniDabrowska Moderatör
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 27 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Christina Aguilera Alış -Veriş Ps ve Pc Lakap : Polak Jurek:D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Unusual Sasha Geldi.... Cuma Haz. 12, 2009 2:23 pm | |
| Selam Dilek Bende Alperen hoşgeldin tekrardan burda iyi vakit geçireceksin kesinn:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Unusual Sasha Geldi.... C.tesi Haz. 13, 2009 3:50 pm | |
| evet öyle gözüküor şimdiden bayıldım siteye çok renkli ve çok eğlenceli | |
|
| |
AguileraJane Moderatör
Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 28 Nerden : İzmir İş/Hobiler : Shop / Xtina / Petek Dinçöz Lakap : HQ Can :) Ruh Hali : Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: Unusual Sasha Geldi.... C.tesi Haz. 13, 2009 9:38 pm | |
| Hoşgeldin canım.. Ben de can iyi forumlar !! | |
|
| |
| Konu: Geri: Unusual Sasha Geldi.... Paz Haz. 14, 2009 10:00 am | |
| hoşbulduk can tanıştığıma çok sevindim | |
|
| |
| Unusual Sasha Geldi.... | |
|