| Alara geldi desemm?? | |
|
+3Aguilera'm AguileraJane Aguilera Babe 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Aguilera Babe Xtina.Turkey.Fanı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 İş/Hobiler : Christina , Forumlarla uğrasmak... vs. Lakap : allore xD Can'ın deyimiyle xD Ruh Hali : Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Alara geldi desemm?? Ptsi Haz. 08, 2009 10:08 pm | |
| Hepinizee Merhabalar .. Kendimi tanıtmama bilmem gerek varmı? Zaten beni herkes tanıyor .. XTFden .. Ama klasik ben yine de tanıtayım .. xD Adım Alara ( Bıktım bu tanısma yazılarını her forumda yazmaktan ) 14 yasındayım.. xD Sıkı bir Xtina fanıyım .. Bildiqiniz üzere .. Ankara'da yasıyorum ((: Tanıyorsunuz zaten beni ya.. ((: Sizi seviyorumm ((: .. XTFnin kapatıldıgına her ne kadar üzülsemde beraber oldugumuz icin mutluyumm .. Umarım demiyeceğim..Çünkü mükemmel vakit gecireceğimi biliyorum,bundan eminim Bu arada Kevser'cim şu nickimi değiştirmem söz konusu mu acaba?? bkz.Aguilera Babe olsa diyoruım | |
|
| |
AguileraJane Moderatör
Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 28 Nerden : İzmir İş/Hobiler : Shop / Xtina / Petek Dinçöz Lakap : HQ Can :) Ruh Hali : Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Salı Haz. 09, 2009 10:58 am | |
| Hoşgeldin cherrypop'ımm .. İyi forumlar.. | |
|
| |
Aguilera'm C.a.n.d.y.X.t.i.n.a
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 27 Nerden : Anadolunun bagrından :) İş/Hobiler : voleybol ,dans ,kitap pcde şarkı söylemek Lakap : jaqueline,walevska Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/06/09
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Salı Haz. 09, 2009 11:31 am | |
| hoşgeldin imzana bayılmadım desem yalan olcak o yuzden çoook mükemmell bayıldım | |
|
| |
AguileraJane Moderatör
Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 28 Nerden : İzmir İş/Hobiler : Shop / Xtina / Petek Dinçöz Lakap : HQ Can :) Ruh Hali : Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Salı Haz. 09, 2009 11:57 am | |
| Zaten sitede en güsel imza ypnlar listemde 2. sırada.. 1.Zaten aleyna 2. aloree 3.meryem 4.melo 5 . ben | |
|
| |
AniDabrowska Moderatör
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 27 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Christina Aguilera Alış -Veriş Ps ve Pc Lakap : Polak Jurek:D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/06/09
| |
| |
Christina.Fanatic Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 668 Yaş : 30 İş/Hobiler : christina ve shakirayla ilgili herşey:d Ruh Hali : Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Salı Haz. 09, 2009 11:28 pm | |
| Hoşgeldin alarA...iyi Forumlar babe.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 İş/Hobiler : Christina , Forumlarla uğrasmak... vs. Lakap : allore xD Can'ın deyimiyle xD Ruh Hali : Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Çarş. Haz. 10, 2009 10:54 am | |
| ^^Can'ım ((: cherrypop yakıstırması icin cok tesekkürler tatlım Bu isimleri nereden buluyorsun anlamıyorum Hoşbulduk Sıralaman icinde tesekkürler 2.sırada oldugumu bilmiyordum ^^Hoşbulduk Aguileram Seni tanımıyorum ama mutlaka tanısırız ne olsa ^^Hoşbuldukk .. Alperen'imm ((: Eski siteye gectiginizi bilmiyordum o yüzden aranıza katılmakta geciktim Ben buraya kayıtlıydım zaten Bir de şu kullanıcı ismim değişse ^^Hoşbulduk Denizcim | |
|
| |
DeJaVu Admin
Mesaj Sayısı : 2078 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Lakap : Andie Fox Ruh Hali : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Ptsi Haz. 15, 2009 6:17 pm | |
| Hoşgeldin Alaracım bu arada ismini değiştirdim hayırlı olsun.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Ptsi Haz. 15, 2009 9:40 pm | |
| Teşekkürler Meloom ((: Hosbulduk canım Eski sitenin gitmesine üzüldüm ya .. Ama burda da pesinizi bırakmaya niyetim yok :D:D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 27 Nerden : Anadolunun bagrından :) İş/Hobiler : voleybol ,dans ,kitap pcde şarkı söylemek Lakap : jaqueline,walevska Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/06/09
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Salı Haz. 16, 2009 3:28 pm | |
| valla bu eski siteyi mrk ettim keşke olsaymışım diyorum tekrar hgldin | |
|
| |
DeJaVu Admin
Mesaj Sayısı : 2078 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Lakap : Andie Fox Ruh Hali : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Salı Haz. 16, 2009 7:07 pm | |
| burası eski siteden daha eski hehe yeniden dönüş yaptık yani.. eski site resmiydi çok güzeldi baya emek vermiştik ama çöktü bi şerefsiz yüzünden | |
|
| |
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Salı Haz. 16, 2009 7:26 pm | |
| allah o şerefsiz kimsee güneşli günde kafasına yıldırım düşsün | |
|
| |
DeJaVu Admin
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Çarş. Haz. 17, 2009 6:37 pm | |
| Hahaha Süper bi dua yani beddua | |
|
| |
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Çarş. Haz. 17, 2009 8:48 pm | |
| aynn süper oldu cuk oturdu:D bu arada alara sana özel msj attım imzaa için tınlamadın bile | |
|
| |
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Perş. Haz. 18, 2009 1:34 am | |
| Ya özürdilerim (: Gercekten görmemişim.. Yeni gördüm (: Sen Ö.M yoluyla bana resimleri at İmzanı hazır bil | |
|
| |
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Perş. Haz. 18, 2009 2:09 am | |
| attım artık iş sana kaldı güzel olsun bak | |
|
| |
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Cuma Haz. 19, 2009 12:42 pm | |
| tşk ederim özel msjla tşk ettim ama bide burda ediyim süppeer olmuş sizce ?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Cuma Haz. 19, 2009 12:45 pm | |
| Rica ederim ((: Begendiğine ben de cok sevindim .. Güle güle kullan ((: | |
|
| |
AniDabrowska Moderatör
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 27 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Christina Aguilera Alış -Veriş Ps ve Pc Lakap : Polak Jurek:D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? C.tesi Haz. 20, 2009 8:31 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? C.tesi Haz. 20, 2009 11:49 am | |
| Teşekkürler Tatlım ((: Senin de ilerde benden daha iyi olacağından hiç şüphem yok Beğendiğine sevindim canım | |
|
| |
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Paz Haz. 21, 2009 1:45 pm | |
| Alperenden bendee bekliyorum ........ | |
|
| |
Unusual Sasha Stripped Hayranı!
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 32 Nerden : beyoncenin doğduğu yerden İş/Hobiler : müzik dinlemek ,kitap okumak, voleybol oynamak,dans etmek Lakap : Juju Ruh Hali : Kayıt tarihi : 11/06/09
| Konu: Geri: Alara geldi desemm?? Paz Haz. 21, 2009 7:45 pm | |
| h.g alara bende dilek | |
|
| |
| Alara geldi desemm?? | |
|