| Moderatör Alımları!! | |
|
+15AguileraJane AniDabrowska Still Dirrty ..Xtina.. chxtina xtina-fan Christina_Aguilera_ Christina.Fanatic ~'ChrisTina'~ Seda ciarasena_harris sny kltz DeJaVu Lady Marmalade Queentina 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aguilera'm C.a.n.d.y.X.t.i.n.a
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 27 Nerden : Anadolunun bagrından :) İş/Hobiler : voleybol ,dans ,kitap pcde şarkı söylemek Lakap : jaqueline,walevska Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/06/09
| Konu: Geri: Moderatör Alımları!! Salı Ağus. 11, 2009 12:27 am | |
| ufuk kavga degil bu sadece bi şaka zaten alp de cvp yazcak ondan sonra ben nbişeyy yazmıyacak | |
|
| |
::..Britonce..:: Xtina.Turkey.Fanı
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 33 Nerden : KKTC İş/Hobiler : Tiyatro Lakap : beé Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/10/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları!! Salı Ağus. 11, 2009 11:08 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 27 Nerden : Anadolunun bagrından :) İş/Hobiler : voleybol ,dans ,kitap pcde şarkı söylemek Lakap : jaqueline,walevska Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/06/09
| Konu: Geri: Moderatör Alımları!! Salı Ağus. 11, 2009 12:58 pm | |
| sanada bişey demeye gelmiyo haa | |
|
| |
AniDabrowska Moderatör
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 27 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Christina Aguilera Alış -Veriş Ps ve Pc Lakap : Polak Jurek:D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Moderatör Alımları!! Çarş. Ağus. 12, 2009 7:43 pm | |
| Amannnnnnnnn beeeee sanada birşey denmiyor yaa!! Ben hakkımla aldım diyorum vallahi şimdi sinirleniyorum haa benim yaptıklarım hakkında konuşmayın | |
|
| |
| Konu: Geri: Moderatör Alımları!! Perş. Ağus. 13, 2009 7:23 am | |
| ay tamam iyi halt yaptın çok uzadım bu konu | |
|
| |
AniDabrowska Moderatör
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 27 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Christina Aguilera Alış -Veriş Ps ve Pc Lakap : Polak Jurek:D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Moderatör Alımları!! Perş. Ağus. 13, 2009 1:43 pm | |
| Haltın anlamını biliyomusun da kullanıyosun ! İyi b*k yaptın demek! Terbiyeni bozma lütfen ayrıca bu konu da kapansın ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Moderatör Alımları!! Perş. Ağus. 13, 2009 2:47 pm | |
| öfffffffffffffffffffffffffffff tirledim ha | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 33 Nerden : KKTC İş/Hobiler : Tiyatro Lakap : beé Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/10/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları!! Cuma Ağus. 21, 2009 2:11 pm | |
| ben demedim mi bo kunu uzar gider abi sözü dinleyin biraz bebekler :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Moderatör Alımları!! Cuma Ağus. 21, 2009 7:43 pm | |
| ayhh abiye bak sen | |
|
| |
| Konu: Geri: Moderatör Alımları!! C.tesi Ağus. 22, 2009 11:35 am | |
| e healdeeee :D | |
|
| |
| Moderatör Alımları!! | |
|