Mercy On Me Christina Bilirim!
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 31 Nerden : Adana İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : Amy Lee Ruh Hali : Kayıt tarihi : 02/09/10
| Konu: So Emotional (Türkçe Çeviri) Perş. Eyl. 02, 2010 5:09 pm | |
| (You make me feel So Emotional) Sen beni çok duygusal hissettiriyorsun (c'mmon) hadi (So Emotional) çok duygusal (So Emotional) Çok duygusal It's either black or white Ya siyah ya da beyaz that's right Bu doğru We're makin love or were in a fight Biz ya sevişiyoruz ya da kavga ediyoruz Sometimes you make me so blue Bazen beni çok hüzünlü hissettiriyorsun But then it feels so good Ama sonradan bu güzel hissettiriyor i knew it would biliyordum bu olabilirdi You do the things that make me crazy beni çılgına çeviren şeyler yapıyorsun I want to give it to you Sana bunu vermek istiyorum
Nakarat: You make me feel so emotional Beni çok duygusal hissettiriyorsun I can't let go I'm so emotional Gitmesine izin veremiyorum ben çok duygusalım I'm sinking fast into an ocean full of you Seninle dolu olan bir okyanusun içine hızlıca batıyorum I'm so emotional Çok duygusalım
You take me high and low Beni yükseğe ve aşağıya çekiyorsun you know Biliyorsun I'm never sure which way you're gonna go Hiçbir zaman hangi yöne gideceğinden emin olamadım You're such a mystery to me Bana göre sen ne kadar gizemlisin But baby hot or cold Ama bebeğim sıcak ya da soğuk you got a hold of my imagination Sen benim hayal gücümü ele geçirdin
I think you know what i mean bence sen ne demek istediğimi biliyorsun Nakarat: You make me feel so emotional Beni çok duygusal hissettiriyorsun I can't let go i'm so emotional Gitmesine izin veremiyorum ben çok duygusalım I'm sinking fast into an ocean full of you Seninle dolu olan bir okyanusun içine hızlıca batıyorum I'm so emotional Çok duyusalım
Rain is falling down on me Üzerime yağmur yağıyor Suddenly the sun comes out Birden güneş açıyor Sometimes north or south of love Bazen aşkın kuzey ya da güney But im never out Ama ben asla dışarısında değilim
never out im so emtional asla dışarıda ben çok duygusalım oo you make me feel so oo sen beni böyle hissettiriyorsun im so emotional Ben çok duygusalım
Nakarat: You make me feel so emotional Beni çok duygusal hissettiriyorsun I can't let go i'm so emotional Gitmesine izin veremiyorum ben çok duygusalım I'm sinking fast into an ocean full of you Seninle dolu olan bir okyanusun içine hızlıca batıyorum I'm so emotional Ben çok duygusalım
into an ocean full of you seninle dolu olan bir okyanusun içine im so emotional Ben çok duygusalım
im the morning in the evening Ben akşam içindeki gündüzüm kaynak: akormerkezi.com | |
|