Xtina Turkey Fan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Xtina Turkey Fan Forum

Christina Aguilera Türkiye Fan Forum Sitesi

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

hara ve xtina

2 posters
YazarMesaj
christina aguilera
Öyle Bir Uğradım

hara ve xtina Empty
MesajKonu: hara ve xtina   hara ve xtina 33tnksnPerş. Tem. 22, 2010 5:24 pm

slm ben adem christina varmısın yokmusuna çıktığında tanıdım ilken oh mother ve hurt şarkılarını dinledim sonra söledim şimdi benimde sesim benziyo christinayı allah yarattığı için seviyorum ama dini ve hareketlerini sevmiyorum yani mesela açık klip çekmesin sanatçılık demek açık klip çekmek değil klipte illaki cinsellik baş rolü oynaması gerekmiyo christinanın kocasıda nasıl izin veriyo anlamadım christinayı normal olarak fazla tv de görmedim ama bence bencil biri değil dini islam olsa dahada çok sevincem tüm christina hayranlarına ve hayranı olmayanlara hayırlı huzurlu mutlu umutlu iyi ve güzel günler diliyorum
<3LoveGame<3
Stripped Hayranı!
<3LoveGame<3

Ruh Hali : hara ve xtina Psikop10

hara ve xtina Empty
MesajKonu: Geri: hara ve xtina   hara ve xtina 33tnksnPerş. Tem. 29, 2010 9:48 pm

Oldu şekerim Christina'ya iletiriz sen merak etme. Ay çok güldüm. Allah'ta seni güldürsün cicim. İyi günler selametle .... Wink asdfgjkşilk xD
christina aguilera
Öyle Bir Uğradım

hara ve xtina Empty
MesajKonu: Geri: hara ve xtina   hara ve xtina 33tnksnCuma Tem. 30, 2010 8:48 am

yooooo ben çok ciddiyim bunda komik olan bişey yok scratch
<3LoveGame<3
Stripped Hayranı!
<3LoveGame<3

hara ve xtina Empty
MesajKonu: Geri: hara ve xtina   hara ve xtina 33tnksnC.tesi Tem. 31, 2010 3:02 pm

İyide sen Türkiye şartlarıyla Amerika şartlarını kıyaslıyorsun Christina Türk kültürüyle yetişmedi ki :S senin dediğin gibi namuslu biri filan olsun Bilmiyorsun Sanırım ama Amerikada herkes öyle giyiniyor ve Christina Amerikada yetişti.. Yani arada Kültür Namus farkı elbette var bide sen bunları hala bilmiyormuş gibi yazıyorsun ya buraya ona gülüyorum ben. Anlayabildin mi?
christina aguilera
Öyle Bir Uğradım

hara ve xtina Empty
MesajKonu: Geri: hara ve xtina   hara ve xtina 33tnksnC.tesi Tem. 31, 2010 3:58 pm

yoooooo biliyorum bende almanyada doğdum orda büyüdüm bunuda gayet iyi biliyorum ama her amerikalı veya yabancı kültürlerde bulunan kişiler böyle olsaydı ohooo o bunun kültürden daha çok kişilikle alakası var kişiliğini koruyan va geliştiren biri zaten namus anlayışınıda geliştirir
<3LoveGame<3
Stripped Hayranı!
<3LoveGame<3

hara ve xtina Empty
MesajKonu: Geri: hara ve xtina   hara ve xtina 33tnksnC.tesi Tem. 31, 2010 4:01 pm

Allah aşkına say o zaman kaç tane vardır ki Amerika büyüyüp yetişmiş dünya starlarından namusu Türk şarkıcıları gibi olan ? Demek istediğim bu namus heryerde aynı namus değil. Türkiyede daha fazla önem veriyorlar ama Amerikadakiler bunu o kadar umursamıyor. Kişilikle alakası yok bunun. Amerika şartları öyle orda öyle görüyor doğan çocuklar annelerinden babalarından. ayrıca bununla nası bağdaştırdın Almanyada doğmuş olmayı anlayamadım. Very Happy:D
christina aguilera
Öyle Bir Uğradım

hara ve xtina Empty
MesajKonu: Geri: hara ve xtina   hara ve xtina 33tnksnC.tesi Tem. 31, 2010 6:18 pm

türkiyedemi namusa önem veriyorlar bırak bu ayakları ya ne namusu be en azından christina kafir yani müslüman değil o böyle açık klip çektiği zaman normaldir . türk sanatçıları kadar namuslu değiller diyosun tam tersi türk sanatçıları kadar terbiyesiz namusuz yok . müslümanlık türklük ayaklarına yatıyolar bir klip çekiyolar g...tlerini başlarını çekmekten başka bişey bilmiyolar haaaa ama bu laflarım tüm sanatçılar için değil mesela ayşe özyılmazer ben onun hayranı değilim ama helal olsun kıza klibinde 1 açık sahnesi yok.zara aynı şekilde. haaaa ama açık klip çeken sanatçıları söyleyimi hande yener,demet akalın,hadise,ajda pekkan ki 80 yaşın üstünde utanmaz kadın,bengü hani türkler daha fazla namusa önem veriyodu nerde bu namus ben namusluyum diyerekten namuslu olunmuyo tüm türkiyeyi ara bakim kaç tane bakire bulacaksın en fazla 100 türkiyenin nüfusu kaç 70 milyon.almanyada doğmuş olmanı anlayamadım demişsin sen dedinya yok bu kültürle alakalı filan bende alman kültüründe büyüdüm ama elhamdülillah kişiliğimi hiç bozmadım bunun kültür değil kişilikle alakası var.
<3LoveGame<3
Stripped Hayranı!
<3LoveGame<3

hara ve xtina Empty
MesajKonu: Geri: hara ve xtina   hara ve xtina 33tnksnPaz Ağus. 08, 2010 11:15 am

ay akıllımısın sen ya Very Happy valla bi tarafımla gülmeye değmezsin. sen amerikadaki kliplerle bengü demet akalın filan diyosun töbe töbe Very Happy yanyana bi koysana amerikada çekilen kliplerle türkiyedeki klipleri Very Happy annen baban sana neler aşılamış 15 yaşındasın ve bunları söylüyorsun komikleşme bence sen bi amerikan klibiyle türk klibinin arasındaki farklı daha anlayamıyorsan sana ne diyeyim. bence sen bunu anca amerikada yaşamış olsaydın anlardın. bak canım kliplerinde sana göre açılıp saçılan şarkıcıların kendi sorunları o. ama kalkıpta xtinaya öyle kafir filan asdfgjkl xd ay inan beni nerenden anlıyosun bilmem ama şuan bu sayfa sadeceee komedi kokuyo. daha fazla uzatma! Wink kafan biraz bassın aradaki, farka
christina aguilera
Öyle Bir Uğradım

hara ve xtina Empty
MesajKonu: Geri: hara ve xtina   hara ve xtina 33tnksnPaz Ağus. 08, 2010 3:33 pm

1 insi anlaşılıyoki asıl sen basmamışsın saçmalayıp durmuşsun 2 incisi ben amerikada değil almanyada büyüdüm yabancı kültürü gayet iyi biliyorum 3 üncüsü çüüüüş rahatmısın kızım canımlı felan konuşuyon sen benim tanıdığım mısın akrabam felan mısın 4 üncüsü bir tarafımla dülmeğe değmessin demişsin hz. mevlananın çok güzel bir lafı var suskunluğum saygımdandır herşeye verecek bir cevabım var lakin lafa bakarım lafmı diye söyleyene bakarım addammı diye demiş
<3LoveGame<3
Stripped Hayranı!
<3LoveGame<3

hara ve xtina Empty
MesajKonu: Geri: hara ve xtina   hara ve xtina 33tnksnPaz Ağus. 08, 2010 3:42 pm

Sen o canımıda sevgi sözcüğü olarak algılıyosan artık akrabamıyız demişsin bide evet aslında aynı soydan geliyoruz biliyomusun haberin yok senin affraid
christina aguilera
Öyle Bir Uğradım

hara ve xtina Empty
MesajKonu: Geri: hara ve xtina   hara ve xtina 33tnksnPaz Ağus. 08, 2010 3:44 pm

kızım sarhoşmusun sen zaten piskopatım diye yazmışsın ama bunu da bil sen piskopatsan bende kralıyım
<3LoveGame<3
Stripped Hayranı!
<3LoveGame<3

hara ve xtina Empty
MesajKonu: Geri: hara ve xtina   hara ve xtina 33tnksnPaz Ağus. 08, 2010 3:47 pm

oldu asdfghjkl xd
christina aguilera
Öyle Bir Uğradım

hara ve xtina Empty
MesajKonu: Geri: hara ve xtina   hara ve xtina 33tnksnPaz Ağus. 08, 2010 4:29 pm

gözlerimde doldu

hara ve xtina
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» xtina blog'um :)
» Xtina Beautiful Live
» Selam Xtina Severler!
» Xtina Fighter live