amylee_tuba
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 30 Nerden : istanbul Ruh Hali : Kayıt tarihi : 22/06/09
| Konu: Alemin kralı gelioo gelioo gelioooo xD Ptsi Haz. 22, 2009 1:45 pm | |
| selam arkadaşlar... Ben Tuğba, 15 yaşındayım..Fanatik beşiktaşlıyım..Chatlağın önde gideniyim xD.. Twilight ilgi alanım (: Christina'ya bayılıyorum... Müzik dinlemek benim için vazgeçilmez... Amy lee'ye tapıyorum.. Yeri geldiğinde cici kız olmayı çok iyi bilirim xD.. Ama siz aldırmayın dış görünüşe Benden bu kadar tanırsınız zaten yakın zamanda beni ..... | |
|
x_tinam Stripped Hayranı!
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 27 Nerden : istanbuL İş/Hobiler : Gossip ;) Lakap : Super Bitch Ruh Hali : Kayıt tarihi : 22/06/09
| Konu: Geri: Alemin kralı gelioo gelioo gelioooo xD Ptsi Haz. 22, 2009 1:47 pm | |
| ooo tubişimm aramıza hoş geldinn buda benim gibi bir çatak arkadaş Twilight forumdan (aileden yani ) | |
|
Aguilera'm C.a.n.d.y.X.t.i.n.a
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 27 Nerden : Anadolunun bagrından :) İş/Hobiler : voleybol ,dans ,kitap pcde şarkı söylemek Lakap : jaqueline,walevska Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/06/09
| Konu: Geri: Alemin kralı gelioo gelioo gelioooo xD Ptsi Haz. 22, 2009 1:48 pm | |
| nedensee herkess ben çatlagım diyip duruyo bunu anlamadım degişk bişey mi moda mı yoksaa ben gs liyim tuba olmadı amy lee ye de hiç sevmem ama yinedee hoş geldin ii egelenceler | |
|
amylee_tuba
| Konu: Geri: Alemin kralı gelioo gelioo gelioooo xD Ptsi Haz. 22, 2009 1:50 pm | |
| çatlak oldum konusunda ciddiyim xD tanıyınca anlarsınız artık xD saol (: | |
|
x_tinam Stripped Hayranı!
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 27 Nerden : istanbuL İş/Hobiler : Gossip ;) Lakap : Super Bitch Ruh Hali : Kayıt tarihi : 22/06/09
| Konu: Geri: Alemin kralı gelioo gelioo gelioooo xD Ptsi Haz. 22, 2009 1:55 pm | |
| evet biz tubişimmle forumun çatlağı olarak dolaşcaz(aileninde en çatlağıyız zaten dimi tubişş) | |
|
amylee_tuba
| Konu: Geri: Alemin kralı gelioo gelioo gelioooo xD Ptsi Haz. 22, 2009 1:59 pm | |
| | |
|
Still Dirrty Moderatör
Mesaj Sayısı : 720 Yaş : 28 Nerden : evden xD İş/Hobiler : Sadece Xtina Lakap : glixti Ruh Hali : Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Alemin kralı gelioo gelioo gelioooo xD Cuma Tem. 17, 2009 10:17 am | |
| g. qeldin tuba iyi forumlar (: | |
|