| Ö.M ile Reklam! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aguilera Babe Xtina.Turkey.Fanı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 İş/Hobiler : Christina , Forumlarla uğrasmak... vs. Lakap : allore xD Can'ın deyimiyle xD Ruh Hali : Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Ö.M ile Reklam! Cuma Haz. 19, 2009 12:44 pm | |
| - ufukxc demiş ki:
PaYLaŞıMDa SıNıR YoK, MeSaJ SıNıRı YoK, DoSTLukta SınıR YoK, SüReKLi OnLiNe aDmiNLerLe JusT4uU BRitNeY FoRuM'a Bekleriz.(yönetici alımlarımız devam etmekde]
http://just4uubritney................./index.cgi Ö.M ile site reklamı geldi bana site yinetimininde bilmesini istedim! "ufukxc" isimli üye sanırım forum kuralları hakkında pek bir bilgin yok .. Cogu forumda oldugu gibi bu forumda da Site Reklamı tamamiyle yasaktır! .. Kevser ve Melisin bilmesini istediğim için özel bir konu açtım | |
|
| |
Aguilera'm C.a.n.d.y.X.t.i.n.a
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 27 Nerden : Anadolunun bagrından :) İş/Hobiler : voleybol ,dans ,kitap pcde şarkı söylemek Lakap : jaqueline,walevska Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/06/09
| Konu: Geri: Ö.M ile Reklam! Cuma Haz. 19, 2009 12:47 pm | |
| banada öyle msj geldi ama aldırış etmedim ugur duymasın ugur duyarsa seni banlayabilir : :D | |
|
| |
Aguilera Babe Xtina.Turkey.Fanı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 İş/Hobiler : Christina , Forumlarla uğrasmak... vs. Lakap : allore xD Can'ın deyimiyle xD Ruh Hali : Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Ö.M ile Reklam! Cuma Haz. 19, 2009 12:49 pm | |
| Aldırış etmeyeyim dedim ama .. Eğer önemini vurgulamazsak site içi reklamın daha çok böyle msj gelir bize ) Uğur hala siteyle ilgileniyor mu? Ben pek göremiyorum da .. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 27 Nerden : Anadolunun bagrından :) İş/Hobiler : voleybol ,dans ,kitap pcde şarkı söylemek Lakap : jaqueline,walevska Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/06/09
| Konu: Geri: Ö.M ile Reklam! Cuma Haz. 19, 2009 12:51 pm | |
| valla ben tanımıyorum uguruda sadecce ismini biliyom ama banlayabilcegi aklımdan geçiyo ayrıcaa başka bi forumdaa kolaycaa modlardan izin alarak reklam yapıyosun :D orası zaten çoook garip bi yer benceede önemi vurgulayalım | |
|
| |
| Konu: Geri: Ö.M ile Reklam! C.tesi Haz. 20, 2009 12:32 am | |
| bi msj daha "yeni siteniz açılmış bir link yolar mısın ız ?" fuck adlı üyemizin msjıdır ne anlama geliyo neden hep beni buluyo :S | |
|
| |
AniDabrowska Moderatör
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 27 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Christina Aguilera Alış -Veriş Ps ve Pc Lakap : Polak Jurek:D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Ö.M ile Reklam! C.tesi Haz. 20, 2009 8:45 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ö.M ile Reklam! C.tesi Haz. 20, 2009 9:25 am | |
| bilemiyorum yazdıgı gibi ama çok neşeli birine benzedigi kesinde sitesini biliyorum bi ara bakarız | |
|
| |
AniDabrowska Moderatör
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 27 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Christina Aguilera Alış -Veriş Ps ve Pc Lakap : Polak Jurek:D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Ö.M ile Reklam! Ptsi Tem. 20, 2009 5:54 pm | |
| Ben bakmıştım bi ara | |
|
| |
DeJaVu Admin
Mesaj Sayısı : 2078 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Lakap : Andie Fox Ruh Hali : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: Ö.M ile Reklam! Cuma Tem. 24, 2009 6:29 pm | |
| ben bunları banlıyım ayrıca artık Uğur'un site üzerinde hiç bir yetkisi yok.. Teşekkürler buraya yazın reklamları.. | |
|
| |
| Ö.M ile Reklam! | |
|