| Dirtty Resimleri | |
|
+7TomCansu nesly britberk Lady Marmalade sny kltz DeJaVu Queentina 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
DeJaVu Admin
Mesaj Sayısı : 2078 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Lakap : Andie Fox Ruh Hali : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: Dirtty Resimleri Çarş. Eyl. 03, 2008 11:14 pm | |
| ne dedimki şimdi ben | |
|
| |
Queentina Admin
Mesaj Sayısı : 3639 Yaş : 31 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Xtinaguilera Lakap : Kevser Ruh Hali : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: Dirtty Resimleri Perş. Eyl. 04, 2008 12:09 am | |
| Seni Yuhlamadım melo benim açılımımda böle | |
|
| |
britberk Christina Hayranı!
| Konu: Geri: Dirtty Resimleri Perş. Eyl. 04, 2008 2:32 pm | |
| | |
|
| |
nesly Stripped Hayranı!
| Konu: Geri: Dirtty Resimleri Perş. Eyl. 04, 2008 3:00 pm | |
| | |
|
| |
TomCansu Stripped Hayranı!
| Konu: Geri: Dirtty Resimleri Perş. Ekim 16, 2008 4:39 pm | |
| Hadiseden zaten nefret ediyorum mal ya ama gülçin doğal sarışın değil mi yav xD | |
|
| |
SheyMaGuiLeRa Özel Üye
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 35 Nerden : aLmanya Ruh Hali : Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Dirtty Resimleri Perş. Ekim 16, 2008 5:23 pm | |
| | |
|
| |
Still Dirrty Moderatör
Mesaj Sayısı : 720 Yaş : 28 Nerden : evden xD İş/Hobiler : Sadece Xtina Lakap : glixti Ruh Hali : Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Dirtty Resimleri Cuma Ara. 26, 2008 4:14 pm | |
| | |
|
| |
DarkBritney Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 567 Yaş : 35 Nerden : İstanbul Ruh Hali : Kayıt tarihi : 06/11/08
| Konu: Geri: Dirtty Resimleri Salı Ocak 20, 2009 9:03 pm | |
| | |
|
| |
Queentina Admin
Mesaj Sayısı : 3639 Yaş : 31 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Xtinaguilera Lakap : Kevser Ruh Hali : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: Dirtty Resimleri Salı Ocak 20, 2009 9:36 pm | |
| Bence Bu Şarkıda En Güzel Sesli Lim Kim'i seslendiren kız gerçekten yetenekli bi ara o sandımda tek tipten kaybetti sonrasında 2.çıkan kız pink'i canlandıranda sönüktü pink'e hiç benzemedi ama sonrasında yaptığı sexy hareketlerle pink hareketlerini ypamaya çalıştı aslında orda en çok gözükmesi gereken christinayı oynayan kızdı ama orayı normal söyleyebilirlerdi orasını christina irdeledi şarkının burdanda zaten büyük bi taklit organizasyonu olduğunu anladım kız aynısı gibi bağarmaya başladı ama tabi bağıramadı o ayrı konu heç beyenmedim yani o kızıda ama christinayı oyandığı için dikkat çekti tabi haa hadiseyi unutuyodum dikkat çekmedi işte öle söyledi geçti ama bide şey var tamam hadise falanda yani o şarkının türkiyeyi temsil etmesi için yetersiz olduğunu sanıyorm yani ama yinede türkiye için sesimi çıkarmıyorm şimdi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 567 Yaş : 35 Nerden : İstanbul Ruh Hali : Kayıt tarihi : 06/11/08
| Konu: Geri: Dirtty Resimleri Salı Ocak 20, 2009 10:11 pm | |
| evet hele dansı cok kotu ama calamsınlar diyemişş değişiklikler yapıomuss ama ilk 5 kesin die düşünüom aman politik işler bunlar xD | |
|
| |
Queentina Admin
| Konu: Geri: Dirtty Resimleri Çarş. Ocak 21, 2009 12:16 am | |
| Evet Politik Ama Bu Saçma Bir Sarkı şarkıyı değişik kılan klibinide hadisenin dapdar pantolonu aman neyse konuya dönelim Dirty'e | |
|
| |
| Konu: Geri: Dirtty Resimleri Çarş. Ocak 21, 2009 2:22 pm | |
| Xtina yı sewmeye başaladığım zamnları diyebilrim ilk cıktıgında mtv de surekli izliyordum bu albümü sayesinde Xtina ya olan ilgim arttı diyebilirim daha once tanıyordum ama pek dinlemezdim eski sarkılarınıda bu albümünden sonra merak edip keşfettim yani duymadıklarımıda xD bana göre Xtina nın en iyi zamnları 2002 ve 2004 arasıydı | |
|
| |
Christina.Fanatic Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 668 Yaş : 30 İş/Hobiler : christina ve shakirayla ilgili herşey:d Ruh Hali : Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: Dirtty Resimleri Çarş. Ocak 21, 2009 3:26 pm | |
| şıu dilek pınardan tiksiniorum iğreniorummm resmen bir insan anca u kadar taklitçi olur birebir aynı internet sitesi bu salağın keşke haberlerde felan söyleseler bütün millet görese de *** olsa salakkkk ü bu arda lady marmelade videosunun linki açılmıo ben başka yolla buldum sanırım aynı video güsel video bence ama gerçeğinin yanında kötü tabi christinayı söyleyen batırmış işii bu da benden bir video taklit deil hatta lil kim izlio onları pcd:search for the next doll yarışmasından çok sewdiodum o yarışmayı bu videoda süper https://www.youtube.com/watch?v=nPd9-gx8yKU | |
|
| |
| Dirtty Resimleri | |
|