| "Kahretsin, yine mi sen..." -Pesimisticc- | |
|
+5Still Dirrty Christina.Fanatic DeJaVu AguileraJane Pesimisticc 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Pesimisticc
| Konu: "Kahretsin, yine mi sen..." -Pesimisticc- Salı Haz. 02, 2009 2:21 pm | |
| Tamam uzun uzun konuşma yapmıcam bu sefer Adım Meryem, 15 yaşındayım, İzmirliyim, xtina haricinde pop dinlemem-neyse müzik zevkimi açıklamaya kalkışırsam uzar bu muhabbet- Klasik olaraktan benim için önemli bir kaç isim yazmak gerekirse, oyuncu olarak, Jensen ackles, Katie cassidy, Emma watson, Dominic monaghan, Evangeline Lilly vb. fanıyım. İyi hadi müzik olarak da yazim canım çekti The beatles, Linkin park,, Metallica, AC/DC, Simple plan(neden sevdiğimi ben de bilmiyorum ), black eyed peas, manga, şebnem ferah ve tabiki teoman. Kendimden pek bahsetmeme gerek yok zaten yukarıdaki listenin dengesizliğinden ne absürt bi insan olduğum anlaşılıyordur. Zaten beni bilen biliyor bilmeyenler de hayatın tadını çıkarsın bence Siteye Can'ın hadi gel demesiyle geldim, daha önce görmüştüm ama üye olmamıştım. Üşengeçliğimden ya da arkaplana kıl kapmamadan kaynaklanbilir. Neyse herkese iyi eğlenceler vb. | |
|
| |
AguileraJane Moderatör
Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 28 Nerden : İzmir İş/Hobiler : Shop / Xtina / Petek Dinçöz Lakap : HQ Can :) Ruh Hali : Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: "Kahretsin, yine mi sen..." -Pesimisticc- Salı Haz. 02, 2009 2:22 pm | |
| Hoşgeldin meyremm .. Terledimm haa .. | |
|
| |
Pesimisticc
| Konu: Geri: "Kahretsin, yine mi sen..." -Pesimisticc- Salı Haz. 02, 2009 2:23 pm | |
| Hoşbuldum Can, sıkıcılığımdan terlemen, bunalman normal Ama tanıştın benle bi kere geçmiş olsun | |
|
| |
DeJaVu Admin
Mesaj Sayısı : 2078 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Lakap : Andie Fox Ruh Hali : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: "Kahretsin, yine mi sen..." -Pesimisticc- Salı Haz. 02, 2009 3:22 pm | |
| Gene mi sen yahu sende benim gibi milleti bezdiriyorsun ha hoşgeldin eğer arkaplanı beğenmediysen yapabilirsin | |
|
| |
Christina.Fanatic Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 668 Yaş : 30 İş/Hobiler : christina ve shakirayla ilgili herşey:d Ruh Hali : Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: "Kahretsin, yine mi sen..." -Pesimisticc- Salı Haz. 02, 2009 3:26 pm | |
| Hoşgeldin meryem.. iyyi forumlar.. | |
|
| |
Still Dirrty Moderatör
Mesaj Sayısı : 720 Yaş : 28 Nerden : evden xD İş/Hobiler : Sadece Xtina Lakap : glixti Ruh Hali : Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: "Kahretsin, yine mi sen..." -Pesimisticc- Salı Haz. 02, 2009 6:29 pm | |
| H. qeldin Meryem.İyi forumLar | |
|
| |
Emmy Özel Üye
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 30 Nerden : İzmir İş/Hobiler : İnternet , Sinema , Müzik Lakap : Dasty , Com =] Ruh Hali : Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: "Kahretsin, yine mi sen..." -Pesimisticc- Salı Haz. 02, 2009 6:36 pm | |
| Hoşgeldin Meryem İyi Forumlar =] Senminle 2 koınuda hem fikiriz =] Emma watson ve Black Eyed PEas =] | |
|
| |
..Xtina.. Moderatör
| |
| |
Pesimisticc
| Konu: Geri: "Kahretsin, yine mi sen..." -Pesimisticc- Çarş. Haz. 03, 2009 5:17 pm | |
| Bak işte her şey karşılıklı Aleyna hanım İnat değil mi kullanıcam Teşekkürler herkese bu arada | |
|
| |
..Xtina.. Moderatör
| |
| |
AniDabrowska Moderatör
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 27 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Christina Aguilera Alış -Veriş Ps ve Pc Lakap : Polak Jurek:D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: "Kahretsin, yine mi sen..." -Pesimisticc- Çarş. Ağus. 12, 2009 8:09 pm | |
| Hoşgeldin Mary =) Seni tekrar görmek güzel =) Beni hiç sıkmadın yani | |
|
| |
Aguilera'm C.a.n.d.y.X.t.i.n.a
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 27 Nerden : Anadolunun bagrından :) İş/Hobiler : voleybol ,dans ,kitap pcde şarkı söylemek Lakap : jaqueline,walevska Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/06/09
| Konu: Geri: "Kahretsin, yine mi sen..." -Pesimisticc- Perş. Ağus. 13, 2009 7:27 am | |
| Ben daha kendisini tanımadan sıkıldım Hoşgeldin ayrıca | |
|
| |
| "Kahretsin, yine mi sen..." -Pesimisticc- | |
|