| Son Zamanlarda... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Christina.Fanatic Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 668 Yaş : 30 İş/Hobiler : christina ve shakirayla ilgili herşey:d Ruh Hali : Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Son Zamanlarda... Paz Ocak 11, 2009 11:39 am | |
| arkadaşlar ben bişi farkettim son zamanlarda siteye kimse girmiyo ben her girdiğimde hiç yeni konu olmuo siz de farkettinizmi neden ? | |
|
| |
Queentina Admin
Mesaj Sayısı : 3639 Yaş : 31 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Xtinaguilera Lakap : Kevser Ruh Hali : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: Son Zamanlarda... Paz Ocak 11, 2009 5:09 pm | |
| Christina İle İlgili yeni konu gelince ekleyin yani herşeyi devletten beklemeyibn diycem ama bu sıralar yeni konu çıkmıyo ama bence yinede aktif gidio anketlere falan yeni konular açılmış.. | |
|
| |
..Xtina.. Moderatör
| Konu: Geri: Son Zamanlarda... Paz Ocak 11, 2009 7:21 pm | |
| ben de farkettim.. valla ben ekliyorum bana kizmayin | |
|
| |
DarkBritney Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 567 Yaş : 35 Nerden : İstanbul Ruh Hali : Kayıt tarihi : 06/11/08
| Konu: Geri: Son Zamanlarda... Paz Ocak 11, 2009 9:12 pm | |
| bende elimden geleni yaptımı sanıom xS ve evet ne zamn girsem sadece ben oluyorum uzun zamandır... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 668 Yaş : 30 İş/Hobiler : christina ve shakirayla ilgili herşey:d Ruh Hali : Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: Son Zamanlarda... Paz Ocak 11, 2009 10:13 pm | |
| ben sürekli açıorum yeni haberlerde ekliyorum xD sadece online olan çok kişi yook dedim | |
|
| |
Queentina Admin
Mesaj Sayısı : 3639 Yaş : 31 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Xtinaguilera Lakap : Kevser Ruh Hali : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: Son Zamanlarda... Salı Ocak 13, 2009 10:50 pm | |
| evet yaa herkes sıkıldı manotonluktan ama biraz daha reklam çalışmalarını arttıcaz ve aleyna arkadaşımız site için güzel yeni bi tasarım yapıcak photoshopunu ilerletio bide boş resim konuları var oralara resimler ekleriz falan bence tıkanıklık gider şuan 180 üyemiz var 4-5 aktif üyemiz var birazda üyelerimizin yaşları küçük ondan kaynaklanıo malum okul yorgunluk sonrasında bazı kişileri bu aralarda global ve süper mederatörlüğe çıkarmayı düşünüyorum bazılarını ise görevden alıp başkasına vericem vede siteye yeni katagoriler eklemeyi düşünüyorum bazılarını iç içe alıcam yenilerini akliycem mesela christina audio bölümü olsun istiyorum sonra diğer bölümününe birşeyler daha ekliycem üyeelre girin msjları yollıycam ama bütün bunlar devam ederken herkesin site için bir şeyler yapması lazım herkes mesela görevinizin verdiği sorumluluğu yerine getirin ve reklam yapın arkadaşlar tanıdıklarınıza tanımadıklarınıza izin veren sitelere ve bazen kaçak olarakta gerekirse lütfen birşeyler yapalım hepimiz yani.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Son Zamanlarda... Çarş. Ocak 14, 2009 6:04 pm | |
| ben modluktan gayet memnunum hergün giriyorum umarım beni çıkarmassın reklam da yapıcam artık tanıdıklarıma monotonluktan uzaklaşacak yeni projeler bulabiliriz aslında ama bence gayet güsel bi site yani anketler oyunlar genede aktif | |
|
| |
..Xtina.. Moderatör
| Konu: Geri: Son Zamanlarda... Çarş. Ocak 14, 2009 6:37 pm | |
| Bence seni çıkarmaz hatta Süper Mod. yapar.. Çıkarırsa beni çıkarır bir şey yaptığım yok xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Son Zamanlarda... Çarş. Ocak 14, 2009 9:03 pm | |
| bence senide çıkarmaz xD xD çok şey yapıosun mütevazi canım benim | |
|
| |
Queentina Admin
| Konu: Geri: Son Zamanlarda... Perş. Ocak 15, 2009 7:54 pm | |
| açıklıyorum ..Xtina.. Kız sen site için çok şey yaptın senin hakkın ödenmez sen süper mod kız deniz senide global mod. yapıcam ve xtina_fan çıkmak istiyomuş Sonra cxtina siteye girmiyo o vede Lady Marmaladeyi ilgilenmediği için çıkarıcam bu arada sitede daha akti kişiler darkbritney gibi kişileri alıcam.. | |
|
| |
..Xtina.. Moderatör
| Konu: Geri: Son Zamanlarda... Perş. Ocak 15, 2009 10:34 pm | |
| bencede darkbritney hakediyor mod. olmayi bu arada simdiden tesekkurler demekki ben hic bir sey yapmadan cok sey yapiorm xD ILginc | |
|
| |
..Xtina.. Moderatör
| Konu: Geri: Son Zamanlarda... Perş. Ocak 15, 2009 10:35 pm | |
| bencede darkbritney hakediyor mod. olmayi bu arada simdiden tesekkurler demekki ben hic bir sey yapmadan cok sey yapiorm xD ILginc | |
|
| |
| Son Zamanlarda... | |
|