| Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! | |
|
+12::..Britonce..:: AniDabrowska ..Xtina.. DarkBritney Christina.Fanatic Soulja Girl ! Seda Still Dirrty chxtina ciarasena_harris xtina-fan Queentina 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Queentina Admin
Mesaj Sayısı : 3639 Yaş : 31 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Xtinaguilera Lakap : Kevser Ruh Hali : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Paz Kas. 16, 2008 10:18 pm | |
| Arkadaşlar Ben Bazen Yapıcam Deyipte Unutuyorum Siz Yazın İstek Şikayet bölümü var ama bu ayrı olsun siteden neler istersiniz listeleyip yazın bende uygulim unutmayin site sizin için.. | |
|
| |
xtina-fan Moderatör
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Ptsi Kas. 17, 2008 4:50 pm | |
| şarkı olsun(xtina'nın şarkıları) fan club bölümü olsun bayanlar bölümü olsun | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Ptsi Kas. 17, 2008 5:14 pm | |
| - xtina-fan demiş ki:
- şarkı olsun(xtina'nın şarkıları)
fan club bölümü olsun bayanlar bölümü olsun şarkıları yapmak açıkçası biraz zor öle bi özellik yok fan club bölümünü ve bayanlar bölümünüde bugün açabilir bi kevserle konuşmam lazım |
|
| |
Queentina Admin
Mesaj Sayısı : 3639 Yaş : 31 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Xtinaguilera Lakap : Kevser Ruh Hali : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Ptsi Kas. 17, 2008 7:00 pm | |
| şarkı bence güzel durmaz yani zar zar hoş durmaz die düşünüorum benim mesela bilgisayarım kilitlenio öyle şeylerde..Fan club zaten çok önceden düşünmüştük ama zaman yoktu şimdi açtık onu bayanlar bölümü diyorsan bu arada birde beyler bölümü olması gerekir onu şimdilik yapmayalım..bu arada bir arkadaşımız christina.fanatic smileylerde christina resmi istemişti onun gibi şeyler olması daha iyi olur tek konu değil.. | |
|
| |
xtina-fan Moderatör
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Çarş. Kas. 19, 2008 6:16 pm | |
| ya hyr öle şarkı diil yani hani portal fln diyo ya tıklayınca portal açılıyo öyle işte radyo bölümü olsun tıklayınca şarkı açılsın ************ bu sitede yapılan gibi LÜTFEN DOST SİTELER DIŞINDA BAŞKA SİTELERİN ADRESİNİ VERMEYELİM Düzelten:Crosky | |
|
| |
ciarasena_harris Casus Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : kitap okumak , dans etmek , müzik dinlemek , bale yapmak , tiyatro izlemek ve yapmak Lakap : Delinaz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Cuma Kas. 21, 2008 6:21 pm | |
| | |
|
| |
chxtina Moderatör
Mesaj Sayısı : 342 Yaş : 31 Nerden : İstanbul :D Lakap : Xtina ve Leighton Meester Manyağı :D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Cuma Kas. 21, 2008 6:55 pm | |
| yaa. aslında saçma gelebilir ama christina veya xtina yazdığında onun resmi çıkabilir mesela yani... | |
|
| |
Queentina Admin
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Cuma Kas. 21, 2008 6:58 pm | |
| nasıl anlamadım? | |
|
| |
xtina-fan Moderatör
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Cuma Kas. 21, 2008 7:23 pm | |
| ya siteyi silmişsiniz nsl anlıcaksn tabe | |
|
| |
Queentina Admin
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Cuma Kas. 21, 2008 7:27 pm | |
| | |
|
| |
chxtina Moderatör
Mesaj Sayısı : 342 Yaş : 31 Nerden : İstanbul :D Lakap : Xtina ve Leighton Meester Manyağı :D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Cuma Kas. 21, 2008 7:27 pm | |
| | |
|
| |
Queentina Admin
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Cuma Kas. 21, 2008 7:30 pm | |
| yaa ben anladım ondan değil senin nasıl dediğini biliyorum ama değmez yani radio amblemi koysak siteyi aaçr açmaz çalıcak ya bilgisayarı benim gibi hassas olupta ve son ses açık olursa bitti işi o zaman ... | |
|
| |
xtina-fan Moderatör
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Cuma Kas. 21, 2008 8:38 pm | |
| | |
|
| |
Queentina Admin
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! C.tesi Kas. 22, 2008 12:41 am | |
| tamam biraz sıktım ama evet arkadaşlar daha başka istekler varmı gözünüz korkmasın | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! C.tesi Kas. 22, 2008 1:37 am | |
| bir başka siteyi "dost siteler" başlığı dışında yazmak kesinlikle yasak! bunu istersen uyarı olarak algıla... ikincisi sana daha öncede söyledim şarkı özelliği yok...çok şarkı dinlemek isteyenler kendi bilgisayarından da dinleyebilir...öle "of ya tmm" falan ... hoş şeyler değil... |
|
| |
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : kitap okumak , dans etmek , müzik dinlemek , bale yapmak , tiyatro izlemek ve yapmak Lakap : Delinaz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! C.tesi Kas. 22, 2008 12:09 pm | |
| bncede | |
|
| |
chxtina Moderatör
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! C.tesi Kas. 29, 2008 8:21 pm | |
| ben daha çok üyenin aynı anda aktif olmasını istiyorum mesela akşam 6'da böyle açabilecekler açsın | |
|
| |
Queentina Admin
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Paz Kas. 30, 2008 12:17 am | |
| bende elimde olsaydı zaten siteye şuan 121 üe girerdi | |
|
| |
chxtina Moderatör
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Paz Kas. 30, 2008 10:21 pm | |
| ama bün üyelerin e-mailine bi saat sölesek en azında bi 5 kişi girse | |
|
| |
Queentina Admin
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Ptsi Ara. 01, 2008 2:47 pm | |
| yoo bazen gönderiyoruz ama hep gönderip sıkmamak lazım milleti.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Çarş. Ara. 03, 2008 7:53 am | |
| | |
|
| |
Still Dirrty Moderatör
Mesaj Sayısı : 720 Yaş : 28 Nerden : evden xD İş/Hobiler : Sadece Xtina Lakap : glixti Ruh Hali : Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Paz Ara. 21, 2008 4:45 pm | |
| siz bilirainiz ama bence loqo değisin daha süper bişey olsun mesela yinede siz bilirsiniz...xD | |
|
| |
Seda Co Admin
Mesaj Sayısı : 923 Yaş : 30 Nerden : Bursa Lakap : Yozixti Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! C.tesi Ara. 27, 2008 1:03 pm | |
| evt bende katılıyorum sana ama çok zor olmuyomuş kevserim öle dedi | |
|
| |
Soulja Girl ! Stripped Hayranı!
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 32 Nerden : ATL İş/Hobiler : chillin' Lakap : Solider Girl Ruh Hali : Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Paz Ara. 28, 2008 12:04 pm | |
| bnce sarkılarn download bolumu olsn hem christynin hemde diger sarkıcılarn,,isteyen istedigi sarkıyı paylassn | |
|
| |
Queentina Admin
| Konu: Geri: Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! Perş. Ocak 01, 2009 6:23 pm | |
| zaten öle bi bölüm var canım bak christina videoları bölümünde ama diğer ünlülerin yok onuda kendi bilgisayarıma geçince haledirm artık | |
|
| |
| Siteden İstediğiniz Şeyleri Listeleyin..!! | |
|